Objednávka e-víza do Ugandy

Pište prosím bez diakritiky. Kliknutím na tlačítko Odeslat odesíláte závaznou objednávku turistického e-víza tzv. Visa Approval Letter do Ugandy a souhlasíte tím se Smluvními podmínkami.

Objednávka turistického e-víza do Ugandy

Vyberte typ e-víza, o které máte zájem:

Jméno:

Příjmení:

Datum narození:

Pohlaví:

Rodinný stav:

Pokud jste vdaná (ženatý), uveďte jméno a příjmení partnera:

Občanství:

Pokud máte dvojí občanství, uveďte název druhého státu:

Místo narození (město, stát):

Adresa stávajícího bydliště tj. ulice a číslo, město a PSČ:

E-mail:

Telefon:

----------------------------------------

Číslo cestovního pasu:

Datum vydání pasu:

Místo vydání pasu:

Platnost pasu do (pozn. upozorňujeme, doba platnosti pasu musí být min. 6 měsíců od plánovaného vstupu do Ugandy):

----------------------------------------

Jméno, příjmení a telefonní číslo kontaktní osoby v Ugandě (osoba, hotel):

Vyjmenujte 5 států, které jste naposledy navštívil(-a):

Důvod návštěvy Ugandy (nelze vybrat, zařizujeme pouze e-víza pro turismus):

Plánované datum vstupu:

Délka víza, které požadujete (v měsících, maximálně 3 měsíce):

Místo vstupu tj. místo, kde poprvé vstoupíte do Ugandy a kde sfinalizujete vízovou žádost:

----------------------------------------

Bylo Vám někdy vízum zamítnuto?:

Byl(-a) jste někdy deportován(-a)?:

Byl(-a) jste v nějaké zemi odsouzen(-a)?:

Je proti Vám vedeno trestní řízení?:

Trpíte vážnou infekční chorobou nebo mentální poruchou?:

----------------------------------------

Nahrajte scan svého pasu s údaji, max. 250 kB:

Nahrajte pasovou fotografii, max. 250 kB:

Nahrajte scan potvrzení očkování proti proti žluté zimnici, max. 250 kB:

Nahrajte itinerář cesty, max. 250kB (NENÍ vyžadováno u jednovstupovéhé víza):

Nahrajte detaily zpáteční letenky (NENÍ vyžadováno u jednovstupového víza):

----------------------------------------