Vízum do Vietnamu a zvací dopis

vietnam vlajka

Vietnam Grunge Flag od Nicolas Raymond / CC BY 3.0

Chcete-li navštívit Vietnam, musíte mít turistické vízum, které si můžete zařídit na ambasádě v Praze. Nicméně z finančních, byrokratických a časových důvodů tuto variantu nedoporučujeme.

Pokud do Vietnamu poletíte, raději si zaříďte vízum až po příletu na letišti. Věřte nám, Vietnam jsme s naší expedicí navštívili mnohokrát. Víme, o čem mluvíme 🙂 Taky se podívejte na naše reference.

Podmínky získání víza po příletu do Vietnamu

Občané ČR a SR mohou snadno získat vietnamské vízum až po příletu do Vietnamu za následujících podmínek:

  1. Před odletem do Vietnamu musíte mít vízový zvací dopis, který získate od nás (bez zvacího dopisu vás buďto vůbec nepustí do letadla, anebo si ho pak budete muset koupit od zkorumpovaných komunistických úředníků „ve slevě“ za 200 EUR)
  2. Letištní vízum (tj. Arrival Visa, Landing Visa) je možné získat pouze pokud do Vietnamu přiletíte do měst: Hanoj, Ho Chi Minhovo Město (Saigon), Da Nang, Khanh Hoa, Kieng Giang (ostrov Phu Quoc), Hai Phong, Hue a Can Tho.  Získat toto vízum na pozemních přechodech není možné, proto, pokud máte zájem vstoupit do Vietnamu po zemi, kontaktujte nás na viza@zirhamia.cz
  3. Po příletu je nutné mít přichystané následující dokumenty:
    • pas
    • vytištěnou a vyplněnou žádost o vietnamské vízum (stáhnout)
    • vízový zvací dopis
    • 2x barevnou fotografii rozměru 6 x 4 cm (i když obvykle jim stačí naše klasická pasová fotografie; v případě nouze vás úředníci vyfotí foťákem)
    • přesnou hotovost v USD anebo EUR na zaplacení vízového poplatku
  4. Vízový poplatek dle druhů letištních víz, který zaplatíte na letišti:
    • jednovstupové vízum na 1 měsíc (30 dní) anebo 3 měsíce stojí 25 USD
    • vícevstupové vízum na 1 měsíc (28 dní) anebo 3 měsíce (80 dní) stojí 50 USD

 

Cena zvacího dopisu do Vietnamu

Vízový zvací dopis je nejdůležitějším dokumentem potřebným k vyřízení vietnamského víza. Tento dopis obsahuje 2 a více stránek a kromě vašeho jména v něm budou uvedena jména i jiných zahraničních turistů, jejichž žádosti vietnamští úředníci vyřizovali ve stejném období. Nebojte, není to vada na kráse.

Cena zvacího dopisu záleží na typu letištního víza, o které budete žádat. Standardní dodací lhůta jsou 2-3 pracovní dny, po telefonické dohodě lze tento termín uspíšit.

  • 1 vstup na 30 dní – cena 550 Kč
  • 1 vstup na 3 měsíce – cena 650 Kč
  • více vstupů na 1 měsíce tj. 28 dní – cena 900 Kč
  • více vstupů na 3 měsíce tj. 80 dní – cena 1200 Kč

Tento zvací dopis zařizujeme spolehlivě na rozdíl od různých domácích i zahraničních agentur. Naše reference jsou naším důkazem. 🙂

Jak postupovat

  1. Vyplnit a poslat objednávku vízového zvacího dopisu níže
  2. E-mailem automaticky obdržíte potvrzení objednávky a platební instrukce
  3. Po připsání platby na náš účet začneme zvací dopis vyřizovat
  4. Do 3 pracovních dní od připsání platby na účet od nás e-mailem obdržíte zvací dopis

Objednat vízový zvací dopis do Vietnamu

Jméno:

Příjmení:

E-mail:

Telefon:

Počet vstupů a délka pobytu:
1 vstup na 1 měsíc (550 Kč)1 vstup na 3 měsíce (650 Kč)více vstupů na 1 měsíc (900 Kč)více vstupů na 3 měsíce (1200 Kč)

Pohlaví:
MužŽena

Datum narození:
.

Občanství:
ČRSlovenskoJiné

Číslo pasu:

Datum příletu do Vietnamu (Důležité: nesmíte vstoupit do Vietnamu před tímto datem, pouze později):
.

Místo příletu tj. vietnamské mezinárodní letiště:

Číslo letu: