Vízum do Vietnamu a zvací dopis

vietnam vlajka

Vietnam Grunge Flag od Nicolas Raymond / CC BY 3.0

Chcete-li navštívit Vietnam, musíte mít turistické vízum do Vietnamu, které si můžete zařídit na ambasádě v Praze. Nicméně z finančních, byrokratických a časových důvodů tuto variantu nedoporučujeme. Druhou možností je získat e-vízum na 1 vstup s maximální dobou pobytu ve Vietnamu 30 dní, avšak tento způsob získání víza doporučujeme pouze pokud chcete vstoupit do Vietnamu po zemi/moři. O tento typ víza je třeba žádat s dostatečným předstihem kvůli častým výpadkům a iricionálnímu chování vietnamského imigračního serveru (ten se už třetí rok „zaučuje“). Neradi toto e-vízum zařizujeme, ale proti gustu klienta, proč ne :).

Pokud do Vietnamu poletíte, raději si zaříďte vízum až po příletu na letišti na základě níže uvedeného vízového zvacího dopisu což je třetí a nejlepší varianta. Věřte nám, Vietnam jsme s naší expedicí navštívili mnohokrát. Víme, o čem mluvíme 🙂

Podmínky získání víza po příletu do Vietnamu

Občané ČR a SR mohou snadno získat vietnamské vízum až po příletu do Vietnamu za následujících podmínek:

  1. Před odletem do Vietnamu musíte mít vízový zvací dopis, který získate od nás (bez zvacího dopisu vás buďto vůbec nepustí do letadla, anebo si ho pak budete muset koupit od zkorumpovaných komunistických úředníků „ve slevě“ za 200 EUR)
  2. Letištní vízum (tj. Arrival Visa, Landing Visa) je možné získat pouze pokud do Vietnamu přiletíte do měst: Hanoj, Ho Chi Minhovo Město (Saigon), Da Nang, Khanh Hoa, Kieng Giang (ostrov Phu Quoc), Hai Phong, Hue a Can Tho.  Získat toto vízum na pozemních přechodech není možné, proto, pokud máte zájem vstoupit do Vietnamu po zemi/moři, požadujte e-vízum.
  3. Pokud máte zájem o vícevstupové vízum vězte, že pro jakýkoliv vstup do Vietnamu musíte přiletět letadlem. Někteří se mylně domnívali, že stačí pouze jednou přiletět a pak lze překročit hranice do Vietnamu i po zemi. Není to pravda.
  4. Po příletu je nutné mít přichystané následující dokumenty:
    • pas
    • vytištěnou a vyplněnou žádost o vietnamské vízum (stáhnout)
    • vízový zvací dopis
    • 2x barevnou fotografii rozměru 6 x 4 cm (i když obvykle jim stačí naše klasická pasová fotografie; v případě nouze vás úředníci vyfotí foťákem)
    • přesnou hotovost v USD anebo EUR na zaplacení vízového poplatku
  5. Vízový poplatek dle druhů letištních víz, který zaplatíte na letišti:
    • jednovstupové vízum na 1 měsíc (30 dní) anebo 3 měsíce stojí 25 USD
    • vícevstupové vízum na 1 měsíc (28 dní) anebo 3 měsíce (80 dní) stojí 50 USD

 

Proč využít náš vízový servis?

  • máme skvělé reference od klientů, kterým jsme s vízy v minulosti pomáhali (přes 3 000)
  • naše ceny jsou férové a v naprosté většině nejnižší na českém i mezinárodním trhu
  • neriskujete, že vaše žádost o vízový zvací dopis bude zamítnuta – máme dlouholeté zkušenosti, v cestování i ve vízech se vyznáme. Jednoduše víme, na co si dát pozor. Všechny žádosti pečlivě kontrolujeme, proto nabízíme garanci úspěchu. Nezískáte-li od nás požadovaný vízový zvací dopis, celou zaslanou částku vám vrátíme zpět na účet.
  • neriskujete zneužití své platební karty, pokud si o vízum zažádáte sami (ať už na oficiálních stránkách nebo těch podvodných, které se tváří jako oficiální)
  • neriskujete zneužití vašich osobních údajů – některé cestovní agentury nabízejí víza za směšně nízkou cenu, avšak vaše osobní údaje směle prodávají. My toto neděláme. Navíc, po vyřízení víza vaše osobní údaje kompletně mažeme.

 

Cena zvacího dopisu do Vietnamu

Vízový zvací dopis je nejdůležitějším dokumentem potřebným k vyřízení vietnamského příletového víza. Tento dopis obsahuje 2 a více stránek a kromě vašeho jména v něm budou uvedena jména i jiných zahraničních turistů, jejichž žádosti vietnamští úředníci vyřizovali ve stejném období. Nebojte, není to vada na kráse.

Cena zvacího dopisu záleží na typu letištního víza (počet vstupů a délka pobytu), o které budete žádat. Standardní dodací lhůta zvacího dopisu jsou 3 pracovní dny, po telefonické dohodě lze tento termín za příplatek uspíšit.

  • 1 vstup a pobyt 30 dní – cena 550 Kč
  • 1 vstup a pobyt 3 měsíce – cena 850 Kč
  • více vstupů a pobyt 1 měsíc tj. 28 dní – cena 650 Kč
  • více vstupů a pobyt 3 měsíce tj. 80 dní – cena 1 000 Kč

Tento vízový zvací dopis zařizujeme spolehlivě na rozdíl od různých domácích i zahraničních agentur. Naše reference jsou naším důkazem. 🙂

Jak postupovat

  1. Vyplnit a poslat objednávku vízového zvacího dopisu níže
  2. E-mailem automaticky obdržíte potvrzení objednávky a platební instrukce
  3. Po připsání platby na náš účet začneme zvací dopis vyřizovat
  4. Do 3 pracovních dní od připsání platby na účet od nás e-mailem obdržíte zvací dopis

Objednat vízový zvací dopis do Vietnamu

Jméno:

Příjmení:

E-mail:

Telefon:

Počet vstupů a délka pobytu:
1 vstup na 1 měsíc (550 Kč)1 vstup na 3 měsíce (850 Kč)více vstupů na 1 měsíc (650 Kč)více vstupů na 3 měsíce (1 000 Kč)

Pohlaví:
MužŽena

Datum narození:
.

Občanství:
ČRSlovenskoJiné

Číslo pasu:

Datum příletu do Vietnamu (Důležité: nesmíte vstoupit do Vietnamu před tímto datem, pouze později):
.

Místo příletu tj. vietnamské mezinárodní letiště:

Číslo letu: