Cestování se Zirhamií po Peru pro mě byla nová zkušenost, jak cestovat – svým způsobem jedinečná, díky skvělému průvodci Johnnymu pohodová, díky štěstí na ostatní členy expedice o to víc zpestřující a ve spoustě okamžicích zábavnější a určitě si ji ráda někdy zopakuju.

Jana Zajíčková

Náš průvodce Honzík neměl chybu, stal se z něj náš kamarád. Zvládl levou zadní všechny naše požadavky a s úsměvem zorganizoval všechna ubytování, jízdenky a přesuny. Bavilo mě cestování autobusem s domorodci. Je na něm vidět, že ho tato práce baví a má pro ni talent. Ráda se zúčastním i dalších expedic.

Jindra Lorenčuková

Se Zirhamií jsem jela na základě doporučení své kamarádky a rozhodně nelitovala. Od počátku probíhala skvěle komunikace, informovanost, odpovědi na všechny dotazy i společné setkání před samotnou cestou. Vše ve velmi přátelském duchu.

Způsob cestování mi moc vyhovoval, tři týdny uběhly neskutečně rychle a zažili jsme toho tolik! Peru je neuvěřitelně pestré, nudu nepoznáte a ještě se ve skupině dobře pobavíte.

Náš sympatický průvodce Honza zvládal vše dokonale zařídit a to ještě s neustálým úsměvem na rtech. 🙂 Jeho zkušenosti, přístup k lidem a organizační schopnosti nám zajistily krásnou a pohodovou dovolenou, ze které se ani odjíždět nechtělo.

Markéta Gonová

Jednoducho bylo to ÚŽASNÉ, ÚŽASNÉ, UŽASNÉ!

Honzíka nejde jinak jak neobdivovat a nemilovat za to, jak celé srdíčko vkládá do expedice. Děkuji, že jsem měla možnost poznat obdivuhodné lidi, spolucestovatele, před kterými smekám.

Je již nějaký pátek od návratu do republiky a já pořád večer usínám a ráno vstávám se vzpomínkami na naše společné chvíle v Peru.

Pro mě to bylo přesně to, co jsem očekávala. Zážitky, adrenalín, překvapení, napětí, nadšení, úžas až do poslední minuty. Člověk měl možnost poznat nejenom sebe sama, ale i náš vztah s Jensem se znova posunul někam dále.

Andělíčkům nahoře děkuji, že jsme si všichni ve zdraví užili tyhle t‎‎ýdny a již listuji v kalendáři 2023.

Viera Tomaníková

Super zážitky s perfektním načasováním. Myslím, že pokud bych jel sám, na spousty krásných míst bych ani nenarazil a pokud ano, tak ne za tu cenu, kterou vždy perfektně usmlouval průvodce. Opravdu doporučuji každému i zkušenému cestovateli, který zrovna nesehnal partu do dané destinace a zároveň nechce jet sám na vlastní pěst, což byl i můj případ.

Venca Novotný

Cestovanie s Honzou bolo podla očakavania lebo je vynikajuci a super chlap.

Jozef Sloboda

Byla to náhoda, když na mě na Facebookové stránce vyskočila Zirhamia a poslední dvě zbývající volná místa na expedici do Peru. Přemýšlela jsem asi tak 2 minuty, protože mě tento styl cestování a vzdálené země lákaly už dlouho. Nezávazně jsem se přihlásila a asi o měsíc později už sedím v letadle směrem do Limy. A bylo to vážně skvělé! Super parta lidí, které spojují cestovatelské zážitky a touha po poznání a jako bonus skvělý průvodce Johnny, který se i přes svou náročnou úlohu stal naším dobrým kamarádem. 🙂 Myslím, že jsme toho během tří týdnu viděli tolik, co někdo neuvidí za celý život. Doufám, že to nebyla moje poslední cesta se Zirhamií. 🙂

Mája Bouchalová

Moje šestá expedice se Zirhamií, konkrétně s Johnnym a opět vše super připravené, zorganizované a odprůvodcované 🙂 Těším se na další expedice

Daniel Wimmer

Cestování se Zirhamií s sebou nese řadu nečekaných překvapení, která člověka rozhodně posílí 🙂 Osobně si velmi cením neutuchajícího optimismu Honzy Miřackého a jeho schopnosti operativně a úspěšně řešit jakékoli vzniklé problémy.

Jitka Nová

Jak to udělat, abych zrovna do Peru nejela jako žena sama, ale ani s cestovkou plnou lidí? Jet se Zirhamií! Pokud od expedice očekáváte kopu dobrodružství, kontakt s místními, ale také flexibilitu v plánech, pak budete určitě nadšeni. Se Zirhamií jsem jela letos poprvé a určitě ne naposledy. Oceňuji, jak si Honza Miřacký dovedl poradit s každou vzniklou nestandardní situací, všechno zaobstaral a informoval o plánech na budoucí dny, které ale byly pružné a byly ovlivněny přáními všech účastníků. Z mého úhlu pohledu expedice měla všechno – přírodu, hory, relax v civilizaci a navrch trpělivého průvodce, který poradí i úplným antitalentům, jak udělat pořádnou fotku :-).

Adéla Stodůlková