Expedice Uganda, Rwanda, D.R Kongo. Klárka byla super průvodkyně, podívali jsme se na místa, kam se s cestovkou člověk nikdy nepodívá. Viděli a zažili jsme toho mnoho a vše bylo fantastické, skvěle naplánované, prostě super.

Kamila Černohlávková

Výlet s Klárou do srdce černé Afriky byl nezapomenutelným zážitkem. Přestože jsme během 15 dní stihli navštívit tři země a program byl doslova narván příjemnými a jedinečnými zážitky, neměl jsem pocit stresu či spěchu. Organizace byla na jedničku s hvězdičkou, Klářina znalost místního prostředí byla obrovskou výhodou. Celkově dovolená předčila má očekávání a určitě bych doporučil každému, kdo je ochoten kvůli zážitkům obětovat trošku pohodlí. PS: Nebojte se, s Klárou v Africe hlad mít nebudete:)

Miroslav Sečkář

Perfektní zážitek převyšující očekávání. V naprosto pohodovém průběhu nenastal opravdu žádný nepříjemný problém a záleželo už pak opravdu jen na nás jak si to naplno užít. Klára je pohodová průvodkyně s dobrou znalostí místních reálií.

Lukáš Konvalina

Klára je výborná průvodkyně, zařídí vše, co je možné, a vždy je to v klidu a v pohodě.

Hanka

Expedice do Ugandy a Rwandy byla jedním slovem dokonalá, od začátku až do konce napěchovaná zážitky. Nádherná lokalita, úžasná příroda, spousta zvířat, milí lidé a k tomu skvělá průvodkyně Klára. Vždy usměvavá, milá, nesmírně empatická a především perfektně připravená. Mohu jen doporučit!

Martina Davidová

Odjezd do Afriky jsem nijak zvlášť neprožívala, zejména proto, že už mám něco procestované. Celá expedice ale předčila má očekávání. Vše probíhalo téměř bez problémů a když se nějaký objevil, průvodkyně ho dokázala hravě vyřešit. Itinerář byl vymáčknutý na maximum a z okrajového výletu za gorilami do Konga se stal největší zážitek celého pobytu. Průvodkyni maximálně doporučuji, vše zařídila a sestavila perfektně. Ráda s ní pojedu i na další expedice.

Andrea

Klára je opravdový světoběžník s cestovatelskýma botama na nohách. Člověk si ani nevšiml, že něco zařizuje nebo pro nás chystá a šup….další super zážitek před náma. Nebyla vůdce, byla jedna z nás a tím se jí povedlo vytvořit partu lidí, kteří spolu zase chtějí vyrazit do světa. Klářin smích nás provázel po celý den ať, už se smála s námi nebo vyjednávala s deseti nespokojenými řidiči motorek, že jejich požadavek na zvýšení dohodnuté ceny je fakt nesmysl. Trip byl úžasně připraven, města, příroda, pláže, pěšky,autem, po vodě i místní dopravou. Potěšilo mě i propojení s Charitou České republiky, kde nám Klára ukázala kolik práce v Ugandě Charita udělala a jak si místní cení této pomoci. Prostě s Klárou kdykoli a kamkoliv, je to skvělá kamarádka. Kláro ještě jednou velké díky, a znovu opakuju pozdrav účastníků na letišti cestou domů: “Klára je naše Klára je nejlepší.”

Hana a Martin Hýlovi

Chtěla bych Kláře poděkovat za překrásné tři týdny v Ugandě a Rwandě. Byl to super bohatý program, sama bych nikdy tolik zajímavých věcí a lidí asi nepoznala. Měli jsme opravdu tři týdny naplněné nezapomenutelnými zážitky, také díky tomu, že Klára zná tyto země a dostali jsme se i tam, kam „normální“ turista nikdy nezajde. Vše bylo jedinečné.

Klára se o mě postarala jako lvice, když se mnou sprintovala přes celé istanbulské letiště, abych nezmeškala let do Frankfurtu.

Díky a všem co s Klárou v budoucnu vyrazí do světa přeji zrovna tolik hezkých zážitků.

Eva Hach

Vzhledem k tomu, že to byla Klárčina první expedice, zvládla to skvěle. Obdivuju, že zvládla 19 dní v kuse neustále komunikovat se všemi a ještě u toho být příjemná a bavit se! Chvílemi to s námi neměla vůbec jednoduché a i přes menší neshody si vzala k srdci naše rady a vše proběhlo perfektně 🙂 Hodně štěstí na další cesty 🙂 Je to super holka!

Denisa

Za mě moc dobrý a doporučuji, každý den nabitý na maximum, až se občas člověku zastesklo po domácím gauči. Kupa zážitků a zkušeností, prostě jeďte a uvidíte ?

Lucie Pejšová