Zirhamia byla moje první expedice a splnila mi velký sen i očekávání. Michal je skvělý průvodce a vřele ho doporučuji. Díky Michalovi jsem si odnesla spoustu nádherných zážitků z Filipín a teď už vím, že se tam někdy opět vrátím 🙂

Lenka Novotná

Neskutečná dovolená… Filipíny jsou nádherná země plná možností a skvělých lidí. Průvodce Michal je těžký pohodář, který Vás nakazí svým klidem a vždy si ví rady. A jako bonus máme krásné fotky. 🙂 Dostal nás na nádherná místa a naučil spoustu nových věcí. Takže děkujeme za skvělou dovolenou plnou adrenalinu, ale i pohodičky. 😉

Lucka Kotcherová

Filipky byly super a s Michalem rád pojedu znova.

Jaroslav Huňa

Tato akce Zirhamie měla po celý průběh šťávu a akčnost.. tah na branku

Milan Frencl

Filipíny 2019 byly přesně to, na co jsme jeli, tedy jak pohoda za teplem, tak trochu adrenalinu, žádné městské džungle, ale venkov, kde cestovatel pozná, jak se v zemi žije, jí, cestuje, baví a může to chvilku dělat taky, než se vrátí do tý dubnový zimy tady… Michal po cestě snad každýho zná, kdo ho jednou potkal, už nezapomene :o) a tak jsme téměř všude potkali někoho, s kým se už viděl, přivítal a kdo nás zase kousek posunul třeba něčím na roštu nebo výšlapem.

Michal Fišer

Vse paradni.

Gabina

Michal + Filipíny = naprosto skvělé kombo pro každého, kdo touží po dobrodružství, exotice, lokální kuchyni, humoru a nezapomenutelných zážitcích. Tipy a triky na cestování, včetně doporučení místních restaurací vám pomohou objevit skryté poklady této krásné země. Nejenže vás provede k nejzajímavějším místům, navíc většinou s výhodami! ale také vám umožní poznat místní vibe v surové podobě. Elegantně se vyhne masivně profláknutým místům a naservíruje alternativu bez masy davů. S panem Gučim zažijete na Filipínách dobrodružství, které dokáže překonat vaše očekávání. Celkově si člověk připadá, že je na cestách s kámošem, který se vyzná, atmosféra u stolu byla uvolněná, nic násilného, vyšpendlíkoval podle mého z Filipín to NEJ a doporučuji ho každému, kdo plánuje navštívit Filipíny!

Gabriela Smělá

S Michalem jsem byl na druhé expedici. Pořád jde o člověka, který dokáže svým pozitivním a přátelským přístupem skvěle stmelit partu různorodých lidí. Organizace byla z jeho strany příkladná, případná překvapení způsobená především následky tajfunu Odette byla vyřešena improvizací v mnoha případech s přidanou hodnotou co do cestovatelských zážitků. Jednalo se o zkušenost, na kterou budou účastníci zřejmě dlouho v dobém vzpomínat. Účast na expedici bych každému rozhodně doporučoval.

Standa Pikna

Dvakrát s Michalem Guzim a úžasné.

Kateřina Mejstříková

Michal byl supr, stmelil partu, krásně strávený čas na Filipínách.

Olga Fašánková