Již několik let zajišťujeme vízový servis pro všechny občany České a Slovenské republiky do následujících států:

Reference

Níže uvádíme několik náhodných referencí od našich klientů, všechny najdete zde:

Přehledné vyplnění formuláře, bezproblemová komunikace, rychlé získání referenčního kódu (8 dní) při garantování 10 dní. Agenturu Zirhamia určitě doporučuju!

Branislav Hrubsa

Zirhamii doporučuji všem, kteří ocení profesionální a rychlý servis. Informace na webu ohledně termínů vyřízení referenčního čísla odpovídají skutečnosti. Mohu jen doporučit.

Radovan Jansa

Se zprostředkováním referenčního čísla jsme byli naprosto spokojeni. I přesto, že jsme o něj žádali před Vánocemi, vše se stihlo v termínu. Děkujeme. Doporučuji ostatním!

Jana Vavřincová

Vyřízení bylo rychlé, bezproblémové. Komunikace aktivní.

Dana Novohradská

Píši z Tehránu, což znamená, že referenční číslo bez problému došlo, a to v kratší době, než jsem čekal. Čili lze tento servis doporučit.

Radek

Velice solidní a férová agentura pro zajištění referenčního čísla do Íránu. Vše proběhlo v naprosté spokojenosti, číslo jsem obdržel o pár dní dříve, než jsem očekával a o celém průběhu byl informován mailem. Urcitě doporučuji dalším zájemcům.

Martin Bitman

Vyřízení referenčního čísla proběhlo rychle a naprosto bez problémů. Mohu jen doporučit.

Jan Šváb

Vše proběhlo jednoduše, jasně a rychle. Naprostá spokojenost.

Jakub H.

Získání víz do Barmy přes Zirhamii určitě doporučuji – vyřízení bylo rychlé, spolupráce skvělá. Na letišti v Yangonu proběhlo vše bez problémů.

Pavla Spáčilová

Dobrý servis, doporučuju.

David Těšínský